Hvem er jeg?

 

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1967, og har de sidste 15 år arbejdet som Familieplejekonsulent. Jeg bliver beskrevet som en åben og tillidsvækkende person, som andre har let ved at åbne sig overfor.

Jeg bor og har min praksis i Klejtrup, som ligger mellem Viborg og Hobro

Jeg er uddannet systemisk-narrativ psykoterapeut MPF samt systemisk supervisor.

Er oprindeligt uddannet socialpædagog i 1990. Jeg har en diplomuddannelse indenfor det pædagogiske fagområde, og har i mit arbejdsliv bevæget mig indenfor døgninstitutionsverdenen, skoleverdenen og de seneste mange år indenfor anbringelsesområdet med særligt fokus på familieplejearbejdet.  

Uddannelsesmæssig baggrund:  

  • Exam systemisk og narrativ psykoterapeut – 5 årig  uddannelse, ved kursus- og konsulentfirmaet Wiol. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening (2019) 
  • Exam systemisk supervisor – 3 årig uddannelse ved Albatros (Go proces) (2013)
  • Fuld diplom uddannelse indenfor det pædagogiske arbejdsområde – ved Albatros (2013)
  • KRAP uddannelse – Psykologhuset i Viborg (2010)
  • Socialpædagoguddannelse – Ranum Socialpædagogiske seminarium (1990)

 

Julie

"Man føler sig med det samme tryg og accepteret i Hannes nærvær. Hun er god til at give nogle redskaber til at se nuanceret på ens egne tanker og følelser. Hun har evnen, roen og lysten til at kunne gøre en forskel i ens liv, hvis man tør lade hende”

Peter

”Hanne fremstår som en meget kompetent og professionel terapeut. Man fornemmer stor erfaring og livs klogskab. Jeg har altid følt mig i trygge hænder, samtidig med at jeg også er blevet udfordret på en behagelig måde, der har sat mange nye refleksioner i gang hos mig” 

Tina

”Jeg har gået i et terapiforløb hos Hanne. Hun har altid været forberedt til mindste detalje, og jeg har følt mig hørt og forstået. Hanne er god til at stille udvidende spørgsmål, der har fået mig til at tænke og reflektere over mit liv og mine handlemuligheder” 

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og udfører mit arbejde ud fra foreningens etiske regler.

Jeg har tavshedspligt og min supervision er omfattet af de samme regler.

DPF

Vil du vide mere?